Stanley Healthcare verbetert efficiëntie en patiëntenzorg binnen ziekenhuizen en zorginstellingen

Array

Stanley Healthcare, aanbieder van oplossingen voor bescherming van zuigelingen en patiëntdwaalbeheer binnen ziekenhuizen, introduceert de komende twee maanden twee nieuwe oplossingen in de Europese markt. Deze oplossingen zijn ontworpen om het verwisselen van baby’s te helpen voorkomen en om een veilige omgeving te bieden voor patiënten die worstelen met geheugenverlies.

“Het is een spannende tijd voor Stanley Healthcare in Europe. We breiden ons hoofdkantoor in Nederland uit en voegen nieuwe, moderne warehouse-mogelijkheden toe zodat we binnen onze regio snel aan de vraag naar oplossingen binnen de gezondheidszorg kunnen voldoen. Deze oplossingen stellen onze klanten in staat om een veilige en betrouwbare omgeving voor hun patiënten te creëren”, aldus Hugo Rijhiner, Sales Manager Benelux, Stanley Healthcare. “Dit is onderdeel van onze wereldwijde uitbreidingsplannen en weerspiegelt onze klant-gestuurde aanpak, die ons heeft geholpen bij het ontwikkelen van diverse award-winnende oplossingen.”stanley healthcare_fullsizeMeer dan 5.000 ziekenhuizen en meer dan 12.000 instellingen binnen de gezondheidszorg maken gebruik van oplossingen van Stanley Healthcare. Het gaat hierbij om:

1/ Veiligheid en bescherming patiënten en staf

2/ Supply chain en asset management

3/ Patiëntzekerheid

4/ Monitoring van omgeving

5/ Optimalisatie van klinische operations en workflow

“We hebben de afgelopen maanden veel belangstelling van Nederlandse ziekenhuizen gezien. Bescherming van zuigelingen en patiëntdwaalbeheer zijn kritieke problemen aan het worden. Wij helpen jaarlijks al meer dan 1,5 miljoen baby’s te beschermen tegen de dreiging van ontvoering. Ook beschermen we patiënten die gevoelig zijn om te gaan rondzwerven. We kijken er daarom enorm naar uit om onze mogelijkheden verder uit te breiden”, aldus Rijhiner.

Bron: Stanley Healthcare

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen