TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg getroffen door stroomstoring

Array

stroomstoringHet nieuwe polikliniekgebouw van het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg is getroffen door een hardnekkige stroomstoring. Voor tientallen patiënten kunnen afspraken niet doorgaan. Volgens het ziekenhuis is het probleem mogelijk pas over enkele dagen opgelost.

De stroomstoring is ontstaan door een verstopping, waarvan de oorzaak nog niet bekend is. Onderdelen moeten worden vervangen. Een speciaal crisisteam buigt zich daar nu over.

Door de storing moeten zeker tientallen patiënten worden afgebeld. Patiënten die al wel naar het ziekenhuis zijn gekomen, worden opgevangen in het restaurant.

Volgens de site van het ziekenhuis kunnen alle afspraken vanaf nu weer doorgaan. Het is mogelijk dat de afspraak op een andere kamer in het ziekenhuis plaatsvindt. Men wordt opgevangen door een medewerker van de poli die informeert over de locatie van de poli. Is men inmiddels afgebeld, dan geldt een nieuwe afspraak.

Houd de website in de gaten voor actuele informatie!
– See more at: http://www.tweestedenziekenhuis.nl/stroomstoring-polikliniekgebouw/#sthash.Jb1dYpzV.dpuf

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen