Univé organiseert online Zorgseminar

Array

zorgpremieNa de succesvolle eerste editie op 13 december jongstleden, organiseert Univé op 18 december aanstaande vanaf 19.30 tot 20.30 het tweede online Zorgseminar. Iedereen kan via internet deelnemen aan dit Zorgseminar en vragen stellen over de zorgverzekering en aanverwante onderwerpen.

Tijdens dit tweede online Zorgseminar wordt onder andere uitgelegd waar u zoal op moet letten bij het kiezen van een zorgverzekering. En hoe men de zorgpremie zo laag mogelijk kan houden.

In het vorige seminar gaf 92,9% van de deelnemers zelf het ziekenhuis te willen kiezen bij niet spoedeisende hulp. In het seminar van 18 december komt Univé hier op terug en wordt uitgelegd waar men op moet letten. Ook gaf 42,9% van de deelnemers van het vorige online Zorgseminar aan dat ze bereid zijn om een hoger eigen risico te willen nemen in ruil voor een lagere premie. Ook hierop wordt ingegaan. Gedurende het seminar kunnen deelnemers uiteraard ook al hun vragen over de zorgverzekering en aanverwante onderwerpen stellen. Deze worden rechtstreeks beantwoord door deskundige adviseurs.

Gedurende het seminar kunnen deelnemers al hun vragen over de zorgverzekering en aanverwante onderwerpen stellen. Deze worden rechtstreeks beantwoord door deskundige adviseurs.

Geïnteresseerden kunnen zich voor het gratis online Zorgseminar aanmelden via http://www.unive.nl/webinar Er is plaats voor maximaal 500 belangstellenden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen