Fijne Kerstdagen

De redactie van MedicalFacts wenst u fijne kerstdagen. Het mooiste gevoel met Kerst is de gezeligheid met vrienden en familie. Raak dat gevoel ook in het nieuwe jaar niet kwijt. Begin met een open begin aan het nieuwe jaar.

fijne kerstdagenKerstklokjes die klinken
kerstlichtjes die blinken
laat ’n kerstster helder en klaar
Ons leiden naar een
gezond en gelukkig nieuwjaar

We wensen alle lezers en relaties een fijne kerst en een spetterend nieuw jaar.
Veel geluk in grote en kleine dingen
maar bovenal gelukkig met elkaar.

Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
Moge 2014 een jaar worden van veel plezier,
maar ook een jaar van goede zaken en veel innovaties in de zorg.

Feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christma rettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr –  bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – Bonne Anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux No eliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happ ew year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad ohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz an ovo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachte uon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig Nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale u?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neue hr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Pre ge kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an? uevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne a e?e – happy new year – feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – F z Navidad – Frohe Weihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – Feliz ano novo – gelukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Froh eihnachten – Buon Natale – glu?ckliches neues Jahr – feliz an?o nuevo – bonne anne?e – happy new year – feliz ano novo lukkig nieuwjaar – Merry Christmas – Prettige kerstdagen – Joyeux Noe?l – Feliz Navidad – Frohe Weihnachten –

Recente artikelen