BTKzorg en Zorgvilla’s Twente doneren aan Voedselbank

Array

DSC_1215Van links naar rechts
Jos Smudde en Karin Oostindie van de Voedselbank, Anja Hesselink, Karin Freriksen, Bert Kolfoort en Jolanda Rolink van BTKzorg.

De kerstpakkettenactie van BTKzorg en Zorgvilla’s Twente heeft een bedrag van € 1.410,00 opgeleverd voor de Voedselbank Oost Twente. Een deel van de medewerkers van beide organisaties doneerden hun kerstpakket aan de Voedselbank. BTKzorg en Zorgvilla’s Twente geven graag vlak voor de feestdagen extra aandacht aan mensen die het momenteel financieel niet gemakkelijk hebben. Met name aan die mensen, die voor hun eten afhankelijk zijn van de Voedselbank en zich dus ook geen extraatje kunnen veroorloven voor de Kerst.

Record aantal gezinnen afhankelijk van de Voedselbank
Binnen Twente zijn een record aantal gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. 170 gezinnen alleen al in de gemeente Oldenzaal zijn aangewezen op de Voedselbank. Dat zijn 450 personen in gemeenten Oldenzaal en Dinkelland met relatief veel kinderen.  Dit aantal is nog nooit zo hoog geweest!

Over BTKzorg
BTKzorg is een snelgroeiende thuiszorgorganisatie die sinds 2006 actief is in de regionale zorgwereld. De organisatie is voornamelijk actief in Twente en heeft vestigingen in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne en Ootmarsum. Uitgangspunt is dat zorg op maat wordt geleverd, toegesneden op iedereen. BTKzorg stoelt op drie poten: verpleging & verzorging, huishoudelijke zorg en kraamzorg. De ambitie is om de cliënten zodanige zorg te leveren dat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De slogan van BTKzorg is: Thuiszorg vanuit het hart. Dit zegt alles over de intentie en betrokkenheid van zorgverlener en organisatie bij de cliënt.

 Over Zorgvilla’s Twente
Zorgvilla’s Twente biedt een volwaardig alternatief voor een verzorgings- of verpleeghuis en bestaat uit Villa Meijling in Borne en Huize Den Oostenborgh In Ootmarsum. Deze zorgvilla’s bieden senioren met een intensieve (verpleeghuis-) zorgbehoefte een riante, stijlvolle en beschermde woonomgeving. In een huiselijke sfeer ontvangen de bewoners alle gewenste persoonlijke zorg en begeleiding door een betrokken en vakbekwaam team. Ook voor palliatieve zorg (zorg in het laatste stadium van het leven) en tijdelijke opvang biedt Zorgvilla’s Twente mogelijkheden. Zie voor meer informatie www.zorgvillastwente.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen