Eerste baby geboren in nieuw Meander Medisch Centrum

Eerste babyBaby Rosalin, geboren op 23 december om 21.25 uur, is het eerste kindje dat op de afdeling Meander Moeder Kind in het nieuwe Meander Medisch Centrum is geboren.  Rosalin weegt 3265 gram. Moeder en kind maken het uitstekend en zijn inmiddels naar huis.

De kersverse trotse ouders werden gefeliciteerd door Anita Wydoodt van de Raad van Bestuur. Anita Wydoodt: “Het eerste nieuwe leven in het nieuwe Meander Medisch Centrum is een heel bijzonder moment.” Moeder Rianne: “We hadden geen idee dat wij de eerste baby zouden krijgen. De medewerkers van Meander Moeder Kind waren heel enthousiast en stonden te juichen toen wij de afdeling op kwamen.”

Meander Moeder Kind
Uniek op de afdeling Meander Moeder Kind in het nieuwe ziekenhuis is dat de moeder en haar kindje altijd bij elkaar blijven en samen worden verpleegd op een ruime Moeder Kind kamer. In de kamer is ook plek voor één of twee couveuse(s) en een bedbank voor de partner.

Over Meander Medisch Centrum
Meander Medisch Centrum heeft de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, heeft medische opleidingen voor veel specialismen in huis en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. De zorg in Meander is hooggespecialiseerd en gebaseerd op de nieuwste medische inzichten.