Laat knallen je leven niet vergallen!

vuurwerkletsel-7-300x200Laatste verkoopdagen vuurwerkpreventiepakket
Op initiatief van afdelingen Keel-, neus en oorheelkunde, Oogheelkunde en Plastische chirurgie van Isala verkoopt Vrienden van Isala vuurwerkpreventiepakketten. In het pakket zit een speciale vuurwerkbril, twee aansteeklonten en een set professionele oordoppen. Dit om letsel te voorkomen én de bewustwording van de gevaren van vuurwerk te vergroten. Oud en nieuw staat garant voor een avond vol siervuurwerk, harde knallen, oliebollen, champagne en gelach. Dat geldt niet voor vuurwerkslachtoffers. Ondanks voorlichting zien artsen van Isala naast veel brandwonden ook gehoor- en oogbeschadigingen rond de Nieuwjaar wisseling. Meer informatie: www.vriendenvanisala.nl

Het aantal ongelukken veroorzaakt door vuurwerk neemt elk jaar toe. Het effect daarvan is enorm. Een beroep als vrachtwagenchauffeur of piloot kan vaak niet meer door handletsel of gehoor- en oogbeschadigingen worden uitgeoefend. Ook diverse balsporten of een boek lezen wordt bemoeilijkt of zelfs onmogelijk.

Waar is het pakket verkrijgbaar?
Een pakket kost 6 euro en is t/m dinsdag 31 december verkrijgbaar bij:
Isala Weezenlanden: afdelingen Keel-, neus en oorheelkunde, Oogheelkunde en Plastische chirurgie.
Isala: Winkel Vermaat in de Centrale hal (hoofdgebouw)
Isala Kampen: poli Oogheelkunde en poli Keel-, neus en oorheelkunde
Sligro Zwolle

Extra verkoopdagen bij Isala Weezenlanden
Op maandag 30 en dinsdag 31 december zijn de pakketjes ook te koop bij Isala Weezenlanden in het bezoekersrestaurant.

Samen voor het goede doel
De 6 euro komt terecht bij Stichting Vrienden van Isala. De Vrienden van Isala zetten zich in voor het welzijn van Isala-patiënten en bezoekers. Door het realiseren van extra voorzieningen probeert de stichting het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken. Dankzij donaties en sponsoracties maken zij het verschil in Isala.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen