Geld terug bij afsluiten zorgverzekering

Array

geld1De concurrentie tussen de zorgverzekeraars zal de komende dagen steeds meer zichtbaar worden. Een aantal zorgverzekeraars zoals Menzis en De Friesland Zorgverzekeraar zijn begonnen met cashback acties. Deze “geld terug” acties zijn vooral bekend van elektronica fabrikanten, maar sinds dit jaar wordt deze manier van marketing ook gebruikt door zorgverzekeraars. Het komt er op neer dat u enkele maanden na het afsluiten van uw zorgverzekering het vooraf besproken bedrag terug op uw rekening gestort krijgt. In het geval van De Friesland Zorgverzekeraar loopt dit cashback bedrag op tot maar liefst 96 euro.

Al een verzekering afgesloten? Vraag geld terug! 
De verwachting is dat komende dagen meer zorgverzekeraars een cashback gaan aanbieden om twijfelaars over de streep te trekken, dit vermeldt de website Mondzorg.nl. Mocht al een zorgverzekering zijn afgesloten en de zorgverzekeraar biedt alsnog een cashback aan, dan is het mogelijk gebruik te maken van de 14 dagen bedenktijd op de afgesloten polis. De cashback is dan alsnog te claimen door contact op te nemen met de zorgverzekeraar of opnieuw de polis af te sluiten.

Bron: Nieuwsbank.nl

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen