Directeur personeelszaken GGZ InGeest vermoord, politie zoekt getuigen

Array

Berkel en Rodenrijs – Bij een schietincident op de Dokkummerstraat in Berkel en Rodenrijs is woensdagavond 1 januari een man om het leven gekomen. De man werd door één dader op straat neergeschoten. Getuigen hebben gezien dat het slachtoffer door één dader is neergeschoten. De dader wist te ontkomen en is nog voortvluchtig.. Het slachtoffer blijkt een medewerker van de geestelijkegezondheidsinstelling GGZ InGeest te zijn. Het gaat om de 44-jarige Rob Zweekhorst, directeur personeelszaken. De politie kreeg om 19.15 uur een melding binnen van de schietpartij. Agenten troffen op de Dokkummerstraat een gewonde man aan. Hulpverleners hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar tevergeefs. Zweekhorst overleed rond 19.45 uur.

De politie tast nog in het duister over wie erachter de schietpartij zit en waarom. Vanmiddag gaat een team grootschalig onderzoek met zo’n twintig rechercheurs aan de slag met de zaak. De zorginstelling GGZ InGeest is actief in de regio Amsterdam. Een woordvoerder liet weten dat de medewerkers van de instelling geschokt zijn.

politie_04-200x200Omwonenden beschrijven de buurt waar de schietpartij plaatsvond als een rustige nieuwbouwwijk met eengezinswoningen. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben of die meer weten van de toedracht van het incident contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen