Openbaar conceptadvies ‘schimmel alfa-amylase’

Array

GezondheidsraadDe Gezondheidsraad heeft een conceptadvies openbaar gemaakt waarin de Commissie Gezondheid en beroepsmatige blootstelling aan stoffen (GBBS) de toxische eigenschappen beoordeelt van schimmel alfa-amylase en een referentiewaarde voorstelt.

De voorzitter van de Gezondheidsraad biedt de gelegenheid om inhoudelijk commentaar te leveren op dit conceptadvies. Het concept is onder meer voorgelegd aan de Subcommissie Grenswaarden stoffen op de werkplek van de Sociaal Economische Raad en aan deskundigen uit kringen van werkgevers- en werknemersorganisaties. Ook andere belangstellenden kunnen commentaar leveren op de conceptrapporten. U kunt uw commentaar per email tot 14 april 2014 richten aan: mevr. dr. J.M. Rijnkels ([email protected]). De commissie betrekt het ontvangen commentaar bij het vaststellen van het definitieve advies. Het definitieve advies zal worden aangeboden aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.De ontvangen commentaren en de reacties van de commissie hierop worden bij het uitbrengen van het definitieve advies openbaar gemaakt via de website van de Gezondheidsraad (www.gezondheidsraad.nl).

Bron: Gezondheidsraad

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen