Kick off LUMC Kankerfonds

Op Wereldkankerdag, dinsdagmiddag 4 februari 2014, vragen patiënten, sporters en bedrijven op sportieve wijze aandacht voor de ontwikkeling van een bijzondere behandelmethode tegen leukemie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Op die dag werken zij mee aan de officiële kick off van het LUMC Kankerfonds.

Levend tafelvoetballen
Acht teams strijden tegen elkaar in de Leidse Pieterskerk onder de slogan: ‘Levend tafelvoetballen voor het levend geneesmiddel’. Zij helpen mee aan de zichtbaarheid van het nieuwe fonds en benadrukken met hun sportieve actie het belang van LUMC kankeronderzoek. 140129052844222Geld dat via het  LUMC Kankerfonds binnenkomt, gaat dit jaar naar het ‘levend geneesmiddel’ voor patiënten met leukemie, lymfklierkanker en de ziekte van Kahler. De wedstrijd start om 16.30 uur en u bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Programma
16.30 uur Welkom door het LUMC Kankerfonds

 

16.45 uur Groepsfoto teams

 

16.55 uur Openingswedstrijd tussen de beide teams van VV Oegsgeest

 

19.45 uur Finalewedstrijd

 

20.00 uur Uitreiking Kampioenstrofee LUMC Kankerfonds

 

Deelnemende teams

 

Team 1: Ambassadeur Jan-Paul met VV Oegstgeest

 

Team 2: Voetballer Erik Falkenburg met VV Oegstgeest

 

Team 3: Medische Faculteit Leidse Studenten

 

Team 4: KWF Kankerbestrijding

 

Team 5: LUMC Hematologie

 

Team 6: Karatekampioene Sherilyn Wold met CIOS studenten

 

Team 7: Studenten LSV Minerva

 

Team 8: LUMC Communicatie

Bron: LUMC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen