Marja Coelewij nieuwe directeur Kring en Alphega apotheek

Array

Per 1 april 2014 wordt Marja Coelewij de nieuwe directeur Kring en Alphega apotheek. Marja Coelewij is de afgelopen jaren directeur van de Verenigde Kring-apothekers Nederland geweest.

Alliance Healthcare Nederland is erg blij met de benoeming van Marja Coelewij als directeur Kring en Alphega apotheek.  Managing director Alliance Healthcare Nederland, Arvid Manneke: “Onze franchisenemers zijn de spil van onze organisatie. Marja Coelewij heeft jarenlange ervaring met en grote betrokkenheid bij zelfstandige apothekers. Door haar benoeming zijn wij ervan overtuigd dat we ons partnership met zelfstandige apotheken verder versterken. Dit is een uitstekende basis voor de verdere groei van Alphega apotheek en Alliance Healthcare in Nederland.”apotheekBart Scheffer, de huidige directeur Kring-apotheek en Retail director, heeft aangekondigd per 1 april Alliance Healthcare te zullen verlaten. Arvid Manneke: “Wij bedanken Bart Scheffer hartelijk voor zijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie in Nederland en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.”

Alliance Healthcare Nederland BV
Alliance Healthcare Nederland BV is onderdeel van Alliance Boots, een leidende internationale farmaceutisch gedreven health en beauty groep in meer dan 25 landen. Alliance Boots is een private onderneming en telt meer dan 115.000 medewerkers. De organisatie telt 1900 medewerkers in Nederland. Bedrijfsonderdelen zijn Alliance Healthcare (groothandel), Alphega apotheek, Kring-apotheek, Boots apotheek, Spits apotheek (baxtering), Stephar (parallel import), PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen) en Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie).

Bron: Alliance Healthcare

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen