Olympische Spelen Sochi breekt record – In aantal condooms

olympische condomenDe organisatoren van de Olympische Spelen in Sochi hebben hoog ingezet en gaan voor veilig. Dus voor het Olympisch dorp heeft men 100.000 condooms besteld, dat zijn 43 per deelnemer! Zo had men in Sidney voor de Olympische Spelen in 2000, “slechts” 70.000 condooms op voorraad, maar dat bleek niet genoeg,  en dus hebben de organisatoren 100.000 condooms besteld.

Tijdens de Olympische Spelen in Londen werden er 150.000 condooms besteld, een slordige 14 condooms per atleet. Op de Olympische Spelen van Sochi gaan ze voor zeker en veilig, dus 43 condooms per persoon. De verdeling van condooms in het Olympisch dorp maakt deel uit van het engagement van het IOC om de verspreiding van hiv en aids te voorkomen, zegt een woordvoerder van het IOC.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen