Love Your Heart 2014 campagne op Valentijnsdag #loveyourheart

Array

Love Your Heart 2014: Valentijnsdag Twitter Campagne ter Bevordering van de Gezondheid van het Hart
Voor het derde jaar op rij, daagt de MEP Heart Group u uit om het bewustzijn op hart-en vaatziekten (HVZ) te vergroten, de n ° 1 doodsoorzaak in Europa. in het licht van de Unie wil de MEP heart groep politici aansporen om hartgezonde wetgeving aan te nemen en preventie, opsporing en behandeling van cardiovasculaire ziekten hoog op de beleidsagenda van de EU en nationale politieke agenda te plaatsen.

loveyourhartElk jaar veroorzaken hart- en vaatziekten 1,9 miljoen sterfgevallen (40% van alle sterfgevallen) in de Europese Unie (EU). Overal zijn de kosten naar schatting € 196.000.000.000 per jaar voor de Europese economie . Tot 80% van hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen! Tweet je bericht met hastag #loveyourheart

Love Your Heart 2014 #loveyourheart: Valentine’s Day Twitter Campaign for the Promotion of Heart Health

For the third year in a row, the MEP Heart Group invites you to raise awareness on cardiovascular diseases (CVD), the n°1 killer in Europe, in view of encouraging the EU to adopt heart healthy legislation and raising cardiovascular health high on the EU policy agenda.

Each year CVD cause 1.9 million deaths (40% of all deaths) in the European Union (EU). Overall they are estimated to cost the EU economy €196 billion a year. Yet, up to 80% of CVD may be prevented!

 

  loveyourhart

#loveyourheart

2014 Valentine’s Day Twitter Campaign

for the Promotion of Heart Health

13 and 14 February 2014

 

 

To join the campaign use your personal Twitter account to spread the Pledge for Cardiovascular Health with messages such as:

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen