Valentijnsverrassing voor patiënten Havenziekenhuis

Array

HavenziekenhuisPatiënten en bezoekers van het Havenziekenhuis kregen vandaag een bijzondere verrassing.
Zij werden getrakteerd op hartvormige stroopwafels. Het Havenziekenhuis wil haar patiënten met deze actie een extra hart onder de riem steken.

Mevrouw de Roode, die sinds een aantal dagen op de verpleegafdeling Cardiologie/ Longziekten ligt keek verbaasd op toen de voedingsassistente langs kwam met een lekkere stroopwafel. “ De verrassing overviel mij een beetje, maar het doet me goed. Ik vind het geweldig dat het Havenziekenhuis dit voor de patiënten heeft geregeld. Het is een klein extra gebaar maar met een groot effect.”

Ook het bezoek op de verpleegafdelingen en de patiënten die een afspraak hadden bij de poliklinieken werden getrakteerd. De warme wafels van stroopwafelbakker Bart Berkhout vonden gretig aftrek bij de voorbijgangers in de centrale hal van het ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen