Saxenburgh Groep houdt voorlichting over prostaatkanker

Array

bijeenkomst-200x194De Saxenburgh Groep organiseert op dinsdag 11 maart 2014 een voorlichtingsavond in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg over prostaatkanker. De organisatie is in samenwerking met de Prostaatkankerstichting. De avond is bedoeld voor mannen met prostaatkanker, hun partners en overige belangstellenden.

Uroloog Dr. Roy Hassankan van de Saxenburgh Groep zal een presentatie geven en de verschillende behandelmogelijkheden toelichten. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Vertegenwoordigers van de regionale Prostaatkankerstichting zullen hun eigen ervaringen delen met de aanwezigen. Tevens is er gelegenheid om de informatiestand van deze patiëntenorganisatie te bezoeken.

De voorlichting vindt plaats op dinsdag 11 maart in Brasserie Santé in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Van te voren aanmelden is noodzakelijk in verband met de beschikbare ruimte. Dit kan telefonisch op dinsdag, woensdag, of donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur op nummer (0523) 27 63 25.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen