KinderPark Meander feestelijk geopend

Array

Op vrijdag 28 februari is KinderPark Meander feestelijk geopend. KinderPark Meander is de nieuwe kinderopvang in Meander Medisch Centrum in Amersfoort en staat helemaal in het teken van dieren uit het Dierenpark Amersfoort. In KinderPark Meander kunnen kinderen van patiënten en bezoekers een paar uurtjes verblijven.

“Het ziekenhuis is voor de meeste kinderen een spannende omgeving”, vertelt Charlotte Overeem, teammanager Service van Meander Medisch Centrum en initiatiefnemer van de kinderopvang.


“De kinderopvang is een extra service van het ziekenhuis en bedoeld voor kinderen van patiënten en bezoekers die bijvoorbeeld voor een polikliniekbezoek of behandeling in Meander moeten zijn. Kinderen van 1 tot en met 6 jaar kunnen dan voor een paar uurtjes terecht in KinderPark Meander.”

In KinderPark Meander komen de verhalen van dieren uit DierenPark Amersfoort tot leven. Er hangen foto’s van de dieren en er is een kinectcomputer met verschillende dierenspellen. De inrichting van KinderPark Meander is mogelijk gemaakt met de steun van DierenPark Amersfoort en Axendo, vrienden van Meander.

KinderPark Meander is gevestigd aan de centrale Laan in Meander Medisch Centrum in Amersfoort en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. De kinderopvang wordt bemand door speciaal getrainde vrijwilligers van de UVV (Unie van Vrijwilligers). Aan de opvang zijn geen kosten verbonden. Meer weten? Kijk op www.meandermc.nl/kinderpark.

Over Meander Medisch Centrum
Meander Medisch Centrum heeft de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, heeft medische opleidingen voor veel specialismen in huis en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. De zorg in Meander is hooggespecialiseerd en gebaseerd op de nieuwste medische inzichten.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen