Henry Schein binnen de bedrijfstak op plaats één van de Fortune-lijst van meest bewonderde bedrijven ter wereld 2014

0
203

Het bedrijf staat op de eerste plaats in alle negen subcategorieën.
Henry Schein, Inc. (NASDAQ: HSIC), de grootste leverancier van gezondheidsproducten en -diensten voor tandarts-, dierenarts- en huisartspraktijken ter wereld, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf in de categorie Groothandel: Gezondheidszorg op de eerste plaats geëindigd is op de FORTUNE®-lijst van Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014.

Henry Schein staat ook op de eerste plaats in elke van de negen subcategorieën van deze ranking: Innovatie, People Management, Gebruik van Ondernemingsassets, Sociale Verantwoordelijkheid, Kwaliteit van het Management, Financiële Gezondheid, Langetermijninvesteringen, Kwaliteit van Producten/Diensten en Mondiale Concurrentiepositie. henry scheinDit jaar werd Henry Schein bij FORTUNE voor het 13e opeenvolgende jaar aangemerkt als een van de Meest bewonderde Bedrijven.

“We voelen ons zeer vereerd dat we in onze bedrijfstak op de eerste plaats geëindigd zijn in Fortune’s lijst van de Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014” luidde het commentaar van Stanley M. Bergman, bestuursvoorzitter en CEO van Henry Schein. “Onze eerste plaats in elk van de negen subcategorieën, waaronder Sociale Verantwoordelijkheid en Mondiale Concurrentiepositie, laat opnieuw zien dat een bedrijf het wel degelijk ‘goed kan doen door goed te doen’. Deze ranking bevestigt ons lang gekoesterde geloof in Benjamin Franklin’s filosofie van het ‘verlichte eigenbelang’ en dit inspireert Team Schein om iets terug te blijven doen voor de maatschappij door onze betrokkenheid bij onze leveranciers, klanten en aandeelhouders.”

Volgens het tijdschrift FORTUNE is deze lijst van Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld het definitieve rapport over de reputaties van bedrijven.

Bezoek voor meer informatie over de ranking van FORTUNE’s Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/

Bron: