Henry Schein binnen de bedrijfstak op plaats één van de Fortune-lijst van meest bewonderde bedrijven ter wereld 2014

Array

Het bedrijf staat op de eerste plaats in alle negen subcategorieën.
Henry Schein, Inc. (NASDAQ: HSIC), de grootste leverancier van gezondheidsproducten en -diensten voor tandarts-, dierenarts- en huisartspraktijken ter wereld, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf in de categorie Groothandel: Gezondheidszorg op de eerste plaats geëindigd is op de FORTUNE®-lijst van Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014.

Henry Schein staat ook op de eerste plaats in elke van de negen subcategorieën van deze ranking: Innovatie, People Management, Gebruik van Ondernemingsassets, Sociale Verantwoordelijkheid, Kwaliteit van het Management, Financiële Gezondheid, Langetermijninvesteringen, Kwaliteit van Producten/Diensten en Mondiale Concurrentiepositie. henry scheinDit jaar werd Henry Schein bij FORTUNE voor het 13e opeenvolgende jaar aangemerkt als een van de Meest bewonderde Bedrijven.

“We voelen ons zeer vereerd dat we in onze bedrijfstak op de eerste plaats geëindigd zijn in Fortune’s lijst van de Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014” luidde het commentaar van Stanley M. Bergman, bestuursvoorzitter en CEO van Henry Schein. “Onze eerste plaats in elk van de negen subcategorieën, waaronder Sociale Verantwoordelijkheid en Mondiale Concurrentiepositie, laat opnieuw zien dat een bedrijf het wel degelijk ‘goed kan doen door goed te doen’. Deze ranking bevestigt ons lang gekoesterde geloof in Benjamin Franklin’s filosofie van het ‘verlichte eigenbelang’ en dit inspireert Team Schein om iets terug te blijven doen voor de maatschappij door onze betrokkenheid bij onze leveranciers, klanten en aandeelhouders.”

Volgens het tijdschrift FORTUNE is deze lijst van Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld het definitieve rapport over de reputaties van bedrijven.

Bezoek voor meer informatie over de ranking van FORTUNE’s Meest bewonderde Bedrijven ter Wereld 2014: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/

Bron:

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen