Dakterras geopend bij nieuwe ziekenhuis

Array

Laat de zon maar komen! Met het opzetten van een parasol werd het nieuwe dakterras van Meander Medisch Centrum op 12 maart in gebruik genomen. Een aanwinst voor patiënten, bezoekers en personeel, dankzij sponsor Multifood.

Het dakterras grenst aan het restaurant op de eerste verdieping van het nieuwe ziekenhuis. Het ligt vlakbij de poliklinieken, waard dagelijks vele patiënten en hun begeleiders komen. Voor of na het bezoek aan een specialist kunnen ze bij mooi weer nu ook buiten verpozen. Er zijn ongeveer negentig zitplaatsen, aangevuld met acht parasols, geleverd door Kees Smit Tuinmeubelen uit Vathorst.

Opening dakterrasDe inrichting van het dakterras is mogelijk dankzij ‘Vriend van Meander Medisch Centrum’ Multifood. Dit is de vaste leverancier voor alle ingrediënten voor de patiëntenmaaltijden en voor de restaurants in het ziekenhuis. Vanuit betrokkenheid bij de patiënten wilde het bedrijf een gebaar maken waar veel mensen plezier van hebben. Het werd de inrichting van het dakterras. “We hopen dat de bezoekers zich even kunnen ontspannen binnen de hectiek van het ziekenhuis”, aldus Martijn van Dalen, algemeen directeur Multifood.

Het ziekenhuis is blij met de nieuwe voorziening. “Een bezoek aan het ziekenhuis is voor veel patiënten een spannende aangelegenheid. Natuurlijk gaat het er in de eerste plaats om dat ze de best mogelijke medische zorg krijgen. Daarnaast is het prettig dat mensen zich op hun gemak voelen in het nieuwe gebouw. Het restaurant is een plek waar je op adem kunt komen bij een kop koffie. We vinden het heel plezierig dat dat nu ook in de buitenlucht kan”, aldus Philip van Klaveren, hoofd Facilitair Bedrijf.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen