Publiekslezing Dokter op Dinsdag: Darmkanker

Array

microfoon lezingDatum en tijd: dinsdag 25 maart 2014 | 19:00 uur tot 20:30
Locatie:Auditorium, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ ‘s-Hertogenbosch
Bestemd voor:iedereen is welkom; aanmelden is nodig

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis worden op de laatste dinsdagavond van de maand lezingen voor een breed publiek gegeven onder de titel: ‘Dokter op Dinsdag’.

Deze lezing over darmkanker wordt verzorgd door MDL-artsen Lucette Schipper en Anneke De Schryver. Zij vertellen in deze lezing over het bevolkingsonderzoek naar darmkanker dat onlangs is gestart en zij gaan in op de symptomen, de onderzoeken en de behandelingsmogelijkheden bij darmkanker.

U kunt van tevoren vragen stellen aan de sprekers. Zij proberen deze dan tijdens de lezing te beantwoorden. U kunt uw vragen doorgeven via [email protected]

Wilt u deze Dokter op Dinsdag-lezing bijwonen? Meldt u dan aan via [email protected] of telefonisch via (073) 553 65 77. In het Auditorium is plaats voor 185 mensen.

Informatiemarkt en rondleiding
Voorafgaand aan de lezing is er van 15.00 – 18.30 uur een informatiemarkt op de Boulevard van het ziekenhuis. Verder kunnen belangstellenden deelnemen aan een rondleiding over de Endoscopie afdeling. Aanmelden is hiervoor verplicht.

Dokter op Dinsdag
‘Dokter op Dinsdag’ is een samenwerking van het Brabants Dagblad, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch. Het Brabants Dagblad besteed voorafgaand aan de lezing in de krant aan het onderwerp.

Ongeveer een week voor iedere Dokter op Dinsdaglezing is achtergrondinformatie over het onderwerp te vinden via de ‘Meer Weten-app van Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch. Download de ‘Meer Weten’-app van de bibliotheek ’s-Hertogenbosch of kijk op www.bibliotheekdenbosch.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen