Het effect van muziek op oude man met dementie

0
536


Dit is Henry en hij lijdt al ruim 10 jaar aan dementie zegt nog nauwelijks een woord, tot muziek zijn geheugen weer een impuls gaf.

Niemand wil uiteindelijk alleen en geïsoleerd in een verpleeghuis wegkwijnen. Het is moeilijk genoeg om iemand stukje bij beetje aan Alzheimer of andere vormen van dementie te verliezen. Het is beangstigend om te denken dat je het uiteindelijk ook zelf kan zijn. Verspreid de kennis dat muziek iemand met dementie nieuw leven met liefde kan geven.

Vorig artikelOpnamekliniek van Dijk en Duin onder verscherpt toezicht
Volgend artikelAfkickmiddel voor cocaïne op het spoor
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.