Creatieve onderscheiding steun in rug voor Parkinson Patiënten

Array

parkinson-verenigingDe internet commercial ‘The Worst Harlem Shake Ever’ van de Parkinson Vereniging won afgelopen week de felbegeerde en hoogst gewaardeerde creatieve prijs van Nederland: een ADCN Lamp. De voorzitter van de Parkinson Vereniging heeft de hoofdrol in de indrukwekkende video, die inhaakte op de Harlem Shake Hype in 2013. De boodschap: ‘Shaking. Fun for some…..daily struggle for others’. Resultaat: ruim een miljoen views en heel veel reacties op online platforms en -media. Daarmee verwerft de ziekte van Parkinson de aandacht en steun die het niet altijd krijgt omdat veel mensen de ernst van de ziekte onderschatten.

De door Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Amsterdam ontwikkelde campagne is inmiddels ook genomineerd voor andere toonaangevende communicatie prijzen, zoals SAN Accent en SpinAwards.

Ondersteun de Parkinson Vereniging op giro 37.87.700.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen