Altijd genoeg spanning………voor je iPhone 5, 5S of 5C

Array

Mobiele oplader om onderweg uw iPhone 5, 5S of 5C op te laden zonder zware accu’s en onoverzichtelijke kabels
Niets is zo onhandig als een telefoon met een batterij die bijna leeg is. Lang niet altijd ben je in de buurt van een stopcontact om je smartphone of tablet op te kunnen laden. Een slimme professional gaat dan ook niet meer op pad zonder de Xtorm Pocket Power bank is een complete USB-lader. Een handige, krachtige lader waarmee je je tablet kunt opladen. Of je nu onderweg bent voor een zakenreis, in de trein zit of ergens anders waar net even geen stopcontact beschikbaar is. Voortaan kun je overal je mobiel opladen. Lege batterijen behoren definitief tot het verleden.

Compact vormgegeven USB-laders beschikken over twee USB-aansluitingen waarmee heel  eenvoudig mobiele apparaten, zonder tussenkomst van een stopcontact, kunnen worden opgeladen.

am410pocketpowerpackforiphone5-01 am410pocketpowerpackforiphone5-03Deze supersnelle Xtorm Power Pack is precies dat wat u nodig hebt! Dankzij het pocket-formaat is de Power Pack heel makkelijk te transporteren. De sterke 1500mAh Li-ion batterij levert uw iPhone 5 zo’n 75 – 80% aan extra energie! Dus nooit meer een lege batterij, terwijl u uw iPhone wilt gebruiken.

De Pocket Power Bank kan opgeladen worden via USB (aan de pc), via het stopcontact (in combinatie met een netstroomadapter) of via een optioneel zonnepaneel. Voor meer informatie www.xtorm.eu

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen