Gerben Klein Nulent treedt terug uit directie Mediq

0
608

Met de afronding van de verkoop van ACP Pharma in Polen 14 april jongstleden, zal Gerben Klein Nulent met ingang van 1 mei terugtreden als lid van de groepsdirectie Mediq. Gerben Klein Nulent blijft als adviseur verbonden aan het managementteam van Mediq Apotheken Nederland en zal in die hoedanigheid Mediq blijven vertegenwoordigen, waaronder als voorzitter van de ASKA (Associatie van Ketenapotheken).

Gerben Klein Nulent: “Bijna 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Mediq. Eerst als CEO Mediq Apotheken Nederland, daarna als CEO ACP Pharma in Polen en lid van de groepsdirectie. De afronding van de verkoop van onze apotheek- en groothandelsactiviteiten in Polen, is voor mij een logisch moment om terug te treden.

Mediq-Medicalfacts-cIk ben zeer trots aan de wieg te hebben gestaan van de grootste apotheekketen in Nederland en de introductie van Mediq Apteka in Polen.”

Rob ter Haar, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De Raad van Commissarissen en de groepsdirectie zijn Gerben dankbaar voor zijn significante bijdrage de afgelopen jaren. Mede onder zijn leiding heeft OPG zich ontwikkeld van farmaceutische groothandel tot een leidende nationale apotheekketen, Mediq Apotheken.”

Bron: Mediq