WeHelpen op TEDxBinnenhof!

0
282

Afgelopen maandag vond in de Ridderzaal in Den Haag het evenement TEDxBinnenhof 2014 plaats. Coen van de Steeg, mede-initatiefnemer van WeHelpen, mocht hier het verhaal van WeHelpen – en zijn persoonlijke verhaal vertellen.

We zijn blij en trots om hier deel van te zijn geweest. Hierdoor krijgt de beweging die we samen met jullie aan het maken zijn nog meer aandacht, zowel in Nederland als daarbuiten.


Wil je het verhaal zien dat Coen verteld heeft in de Ridderzaal? Bekijk de video.
Over TEDx
TED is een internationaal wereldwijd platform voor ideeën en verhalen op het gebied van Technologie, Entertainment en Design, die het waard zijn om verspreid te worden. Onder de vlag TEDx worden in alle delen van de wereld evenementen georganiseerd om de beste lokale ideeën een podium te geven.

TEDxBinnenhof is in 2012 voor het eerst georganiseerd in Nederland, met als doel de beste innovatieve ideeën van het land in de schijnwerpers te zetten en verder te helpen. Afgelopen maandag vond de tweede editie van TEDxBinnenhof plaats, met als thema dit jaar: “Global Challenges, Dutch Solutions”.

Op verschillende gebieden als energie, voeding, duurzaamheid en zorg & welzijn loopt Nederland voorop als het gaat om innovaties en nieuwe ideeën. Na een uitgebreide zoektocht en voorronden heeft de jury (o.a. bestaande uit André Kuipers) elf innovatieve ideeën en concepten gekozen.

Deze elf ideeën zijn 31 maart gepresenteerd in de Ridderzaal, voor een publiek van 450 mensen. Het evenement werd tegelijkertijd op 30 plekken in Nederland uitgezonden, tijdens zogenoemde ‘viewing parties’. In 42 landen over de hele wereld werden door ambassades viewing parties georganiseerd.

WeHelpen is enorm trots en dankbaar dat ‘ons’ verhaal geselecteerd is en verteld mocht worden op dit mooie podium.

Bron: WeHelpen

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
Vorig artikelRijnstate ziekenhuis stapt over op zorgwerkplek in private cloud
Volgend artikel16 – 20 juni Life Sciences & Health missie naar Nigeria en Ghana
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.