WeHelpen op TEDxBinnenhof!

0
301

Afgelopen maandag vond in de Ridderzaal in Den Haag het evenement TEDxBinnenhof 2014 plaats. Coen van de Steeg, mede-initatiefnemer van WeHelpen, mocht hier het verhaal van WeHelpen – en zijn persoonlijke verhaal vertellen.

We zijn blij en trots om hier deel van te zijn geweest. Hierdoor krijgt de beweging die we samen met jullie aan het maken zijn nog meer aandacht, zowel in Nederland als daarbuiten.


Wil je het verhaal zien dat Coen verteld heeft in de Ridderzaal? Bekijk de video.
Over TEDx
TED is een internationaal wereldwijd platform voor ideeën en verhalen op het gebied van Technologie, Entertainment en Design, die het waard zijn om verspreid te worden. Onder de vlag TEDx worden in alle delen van de wereld evenementen georganiseerd om de beste lokale ideeën een podium te geven.

TEDxBinnenhof is in 2012 voor het eerst georganiseerd in Nederland, met als doel de beste innovatieve ideeën van het land in de schijnwerpers te zetten en verder te helpen. Afgelopen maandag vond de tweede editie van TEDxBinnenhof plaats, met als thema dit jaar: “Global Challenges, Dutch Solutions”.

Op verschillende gebieden als energie, voeding, duurzaamheid en zorg & welzijn loopt Nederland voorop als het gaat om innovaties en nieuwe ideeën. Na een uitgebreide zoektocht en voorronden heeft de jury (o.a. bestaande uit André Kuipers) elf innovatieve ideeën en concepten gekozen.

Deze elf ideeën zijn 31 maart gepresenteerd in de Ridderzaal, voor een publiek van 450 mensen. Het evenement werd tegelijkertijd op 30 plekken in Nederland uitgezonden, tijdens zogenoemde ‘viewing parties’. In 42 landen over de hele wereld werden door ambassades viewing parties georganiseerd.

WeHelpen is enorm trots en dankbaar dat ‘ons’ verhaal geselecteerd is en verteld mocht worden op dit mooie podium.

Bron: WeHelpen