Emaildokter stopt er mee!

online-e-healthHierbij deel ik u mede, dat ik besloten heb om met ingang van 1 mei 2014 te stoppen met deze service. De reden is eenvoudig: sedert het laatste jaar heb ik ervaren, dat de meeste vragen bij de eigen huisarts behoren. Daarbij hebben veel huisartsen het emailconsult geïmplementeerd in hun eigen praktijkvoering. Dit was de basis van het idee van destijds: het emailconsult hoort bij de huisarts en feitelijk in de gehele zorg! Deze website blijft bestaan als naslagwerk, museum en basis voor nieuwe ideevorming. Uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen over EHealth, een nieuwe vorm van communicatie in de zorg, die we moeten blijven stimuleren!

Dr. Robert Mol, huisarts

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen