Nominaties Anna Reynvaanprijzen

Array

Over drie weken worden de winnaars aangewezen van de Anna Reynvaanprijzen. Voor elke prijs zijn drie kandidaten genomineerd. De nominaties zijn inmiddels bekend. Op 22 mei zal Sophie van der Stap (‘Het meisje met negen pruiken’) in de Amsterdamse Stadsschouwburg de winnaars hun prijs overhandigen.

Deze prijsuitreiking gaat vooraf aan de lezing van professor Dawn Stacey over Shared Decision Making. De landelijke verpleegkundige Anna Reynvaanlezing op donderdagmiddag is vrij toegankelijk. Dat geldt ook voor het ochtendgedeelte. Donderdag 22 mei vanaf 9 uur presenteren de genomineerden voor de Anna Reynvaan Studenten-, Wetenschaps- en Praktijkprijs hun inzendingen. Aanmelden voor deze Genomineerdenbijeenkomst kan via deze link:
https://amc.congrezzo.nl/gb/aanmelding

4638_fullimage_pid662_anna_reynvaan_portretNominaties Anna Reynvaanstudentenprijs:
L.H.G. Bijma (Hogeschool van Amsterdam)
Ouderen willen Shared decision-making, maar lijden onder facilitaire factoren

G. Hoogendoorn (Christelijke Hogeschool Ede)
Two missing voices in shared decision making

L. van Meijeren (Christelijke Hogeschool Ede)
‘Shared Decision Making’ bij Buurtzorg

Nominaties Anna Reynvaan Wetenschapsprijs:
H. Diderich (Medisch Centrum Haaglanden)
A new protocol for screening adults presenting with their own medical problems at the Emergency Department to identify children at high risk for maltreatment

M. Gulpers (Universiteit van Maastricht)
Reduction of Belt Restraint Use: Long-Term Effects of the EXBELT Intervention

M. Mauritz (GGNet Mental Health Care Centre)
Prevalence of interpersonal trauma exposure and trauma-related disorders in severe mental illness

Nominaties Anna Reynvaan Praktijkprijs:
C. Nierop van Baalen (Diaconessenhuis Leiden)
Omgaan met hoop…. doodgewoon? Een studie naar interventies die hulpverleners ondersteunen in het omgaan met hoopvolle palliatieve patiënten

B. Stringer (GGZ inGeest)
Interventieprotocol Collaborative Care voor patiënten met (ernstige) persoonlijkheidsstoornissen

P. Tazelaar (Stichting voor Regionale Zorgverlening)
Positief beïnvloeden van probleemgedrag met niet-medicamenteuze interventies om gebruik van psychofarmaca terug te dringen

Bron: AMC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen