Heup en knie patiënten in beweging tijdens infomiddag

Array

Op donderdagmiddag 12 juni organiseert de afdeling Orthopedie van het Amphia Ziekenhuis een informatiemiddag voor patiënten met een heup- of knieprothese. De informatiemiddag wordt georganiseerd in het clubhuis van AV Sprint in Breda en bestaat niet alleen uit informatiestands en presentaties, maar ook uit een Nordic Walking wandeling waarbij patiënten zelf in beweging komen.

De orthopeden van het Amphia Ziekenhuis vinden het belangrijk dat mensen met een heup- of knieprothese blijven bewegen en werken aan een goede conditie. Nordic Walking is een activiteit die goed uitgevoerd kan worden met een knie- of heupprothese.

nordic walking enkel knieDaarom organiseert Amphia in samenwerking met AV Sprint een Nordic Walking wandeling onder leiding van een ervaren instructeur. In het clubhuis van AV Sprint zijn diverse stands opgesteld met informatie over heup- en knieprotheses en medische hulpmiddelen. De orthopeden geven een presentatie over heup- en knieklachten. En uiteraard kunnen mensen met al hun vragen terecht bij de verschillende deskundigen.

 

Aanmelden
U kunt zich op verschillende manieren aanmelden voor dit informatieve en sportieve evenement:

1. Tijdens uw bezoek aan de polikliniek Orthopedie bij de poli-assistente. Zij noteert dan uw gegevens, zoals uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

2. Door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Deelname Nordic Walking’ met daarbij de volgende gegevens: uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met uw aanmelding. Wanneer meer aanmeldingen binnen komen dan het aantal beschikbare plaatsen, wordt gewerkt volgens volgorde van aanmelding. U kunt zich inschrijven tot en met donderdag 5 juni 2014.

 

Meer informatie
Meer informatie over deze middag vindt u op www.orthopedie-amphia.nl.

Recente artikelen