Flebologisch Centrum Grave sluit contract met MI Consultancy

Array

Het Flebologisch Centrum Grave heeft het contract getekend voor NeoZis, het nieuwe elektronisch patiëntendossier en zorginformatiesysteem van leverancier MI consultancy. NeoZis ondersteunt het zelfstandig behandelcentrum in het gehele zorgproces.

Informatievoorziening
Alle patiëntinformatie wordt in NeoZis per patiënt digitaal opgeslagen. Ook de zorgplanning en de financiële administratie worden volledig geautomatiseerd. Het Flebologisch Centrum verbetert met NeoZis haar informatievoorziening en de kwaliteit van zorg.

binary-code-Wijzigingen DOT-systematiek
De heer Groeneweg, specialist in Flebologisch Centrum Grave: “In de financiële module zijn automatische afsluitregels en de aanpassingen in de nieuwe DOT-systematiek opgenomen. Dit is een belangrijke eis die we stellen aan een nieuw systeem. Onze oude software voldoet niet meer aan onze behoeften en NeoZis biedt meer dan alleen de financiële afhandeling. Het contact met MI Consultancy voelt meteen goed en de persoonlijke behandeling geeft veel vertrouwen. Dit alles heeft tot de keuze geleid om volledig over te stappen op NeoZis.”

Opkomst NeoZis
Het aantal ZBC’s dat interesse toont in NeoZis is enorm. NeoZis ligt bijzonder goed in de ZBC-markt. Hoewel MI Consultancy in eerste instantie software voor ziekenhuizen maakt is het bedrijf bezig met een inhaalslag op de ZBC-markt. Directeur Paul Edridge: “Naast de ziekenhuizen die werken met NeoZis is de ZBC-markt interessant voor MI Consultancy. De doorlooptijd van een implementatie bij een ZBC is vele malen korter dan bij een ziekenhuis. Dit betekent dat wij veel ervaring en kennis opdoen bij het converteren van verschillende systemen naar NeoZis. Deze expertise kunnen wij ook gebruiken bij de service aan onze ziekenhuisklanten.”

 

Implementatie
Flebologisch Centrum Grave is inmiddels volledig live met NeoZis. Eerder deze maand is gestart met de invoer en registratie van de agenda, EPD en DOT.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen