MSD-collega’s rennen massaal voor Kika in Eindhoven

Array

MSD for KiKa01• Bijna 300 medewerkers, introducés en kinderen doen mee aan Run for KiKa

• MSD schenkt 42.000 euro aan KiKa

OSS/EINDHOVEN, 22 juni 2014 – MSD in Oss heeft zondag massaal meegelopen aan de Run for KiKa in recreatiegebied Aquabest in Eindhoven. Bijna 300 MSD-collega’s en hun kinderen, familie, vrienden en relaties liepen enthousiast mee om geld in te zamelen voor de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Na afloop van de Run overhandigde Trinette Stolle, directeur Biotech Operations bij MSD, aan KiKa een cheque ter waarde van in totaal 42.000 euro. Dit is het sponsorbedrag van MSD samen met het bedrag dat alle MSD’ers met elkaar hebben gelopen.

KiKa werft fondsen ten behoeve van onderzoek waardoor versneld behandelingen kunnen ontwikkeld voor een betere genezing van kinderkanker. Dit goede doel sluit perfect aan bij het streven van MSD om innovatieve medicijnen te ontdekken en te ontwikkelen die het verschil kunnen maken in het leven van een patiënt.

De Run for Kika is een gezellig en sportief (familie)evenement waaraan groot en klein meedoet in de strijd tegen kinderkanker. Trinette Stolle: “Het is geweldig dat onze medewerkers zich elk jaar opnieuw zo enthousiast inzetten voor KiKa. Niet alleen door mee te rennen, maar ook door zich persoonlijk te laten sponsoren door familie en bekenden. Zo kunnen we elk jaar weer een mooi bedrag aan KiKa ter beschikking stellen.”

MSD is al jaren hoofdsponsor van de Run for KiKa in Spaarnwoude (Haarlem) en sinds 2012 ook van de Brabantse versie in Eindhoven, bij Aquabest. Ga voor meer informatie over MSD en de Run for KiKa naar www.msd.nl/runforkika

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen