RIVM.nl ontvangt ook in 2014 certificaat voor toegankelijkheid

Het RIVM mag ook in 2014 het Waarmerk drempelvrij.nl voeren op zijn website. Dit jaar werd de website voor het eerst getoetst op de nieuwe versie van de Webrichtlijnen, 2.0.

Iedereen moet rivm.nl en andere online producten van het RIVM makkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Daarom besteedt het RIVM veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van online informatie. We doen dit door toepassing van de zogenoemde Webrichtlijnen.

BinaryDe redactie en ICT-afdeling van het RIVM zorgen voor juiste toepassing van deze toegankelijkheidsrichtlijnen. De Stichting Accessibility voert jaarlijks, op verzoek, een controle uit. Sinds 2011 is het RIVM gecertificeerd voor toegankelijkheid, sinds 2012 op het hoogste niveau.

Bron: RIVM

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen