WDTM ketenkeurmerk voor Tunstall Healthcare

Tijdens de WDTM Open dag donderdag 26 juni heeft Tunstall het WDTM ketenkeurmerk uitgereikt gekregen. Het WDTM ketenkeurmerk is het keurmerk voor Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten en is voornamelijk een kwaliteitskeurmerk.

In de markt zijn tal van keurmerken, het WDTM ketenkeurmerk is er een waar in de branche steeds vaker naar gevraagd wordt. Na een uitgebreide audit op kantoor, bleek Tunstall glansrijk door de audit heen te komen en mag het WDTM ketenkeurmerk met trots gecommuniceerd worden.

Foto uitreikingWat houdt het WDTM ketenkeurmerk in?
Officieel is het, het Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten.
Met dit kwaliteitskeurmerk maken alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten, waaronder leveranciers, installateurs, zorgcentrales, alarmopvolgers en aanbieders, gebruik van een leidend procesmodel. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker.

Het keurmerk is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit de gehele keten. Om objectiviteit te waarborgen is het model getoetst door een externe en onafhankelijke organisatie. Alleen speciaal hiervoor opgeleide auditeurs mogen audits afleggen. Het ketenkeurmerk speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare betaalbare producten en diensten voor personenalarmering. Dit betekent voor zowel de vertegenwoordigers als eindgebruikers dat het ketenkeurmerk betrouwbaar en efficiënt is en zal zorgen voor een hogere acceptatie en aanschaf van personenalarmeringsproducten en –diensten.

Tunstall is erg blij met het ketenkeurmerk omdat kwaliteit van onze oplossingen en service hoog in het vaandel staan en Tunstall nu nog beter aansluit bij de vraag in de markt. Voor meer informatie belt u met Tunstall op telefoonnummer: 0180 696 691 of mailt u naar [email protected].

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen