Ascom, Bosch Healthcare, Tunstall Healthcare en Qvita ontvangen het WDTM-keurmerk woonzorgtechnologie

kwaliteitBranche- en netwerkorganisatie WDTM kondigt aan dat Ascom, Bosch Healthcare, Tunstall en Qvita het auditeringsproces voor het WDTM ketenkeurmerk voor woonzorgtechnologie en persoonsgebonden alarmeringsdiensten succesvol heeft doorlopen. Zij hebben de officiële accreditatie 26 juni ontvangen uit handen van Jan Verasdonck, bestuurslid WDTM, tijdens de WDTM Open. Het WDTM Ketenkeurmerk is een landelijke kwaliteitsnorm om betrouwbaarheid van woonzorgtechnologie en met name de dienst personenalarmering te garanderen.

We zien nog erg veel ketens binnen Nederland die te weinig afstemming hebben van hun processen die middels techniek ondersteund wordt, aldus jan Verasdonck, bestuurslid WDTM. WDTM streeft onder andere naar kwaliteitsverbetering in de keten van woonzorgtechnologie. Binnen de verschillende organisaties is het vaak goed geregeld, tussen de organisaties liggen kritische punten. Dat verbeteren we door middel van het ketenkeurmerk.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen