Briljante Mislukkingen Award Zorg 2014 open voor indiening

zonmw_logo-300x240ZonMw, het Instituut voor Briljante Mislukkingen, Dialogues House van ABN-AMRO en zorgverzekeraar De Friesland, stellen dit jaar gezamenlijk de ’Briljante Mislukkingen Award – Zorg’ beschikbaar. De hele maand juli kunnen voorstellen worden ingediend.

Van fouten kun je leren! Toch durven we vaak niet open te zijn als we onze doelen niet halen. Maar juist in een professionele omgeving zijn het vaak mislukkingen die voor vooruitgang zorgen. In 2014 reiken we daarom voor de tweede keer de Briljante Mislukkingen Award Zorg uit, een positieve manier om de waarde van mislukkingen onder de aandacht te brengen.

Is uw mislukking goud waard?
We nodigen wederom iedereen uit, wetenschappers én professionals in het zorgveld, om mislukte projecten aan te melden. Elk mislukt project waarvan geleerd kan worden, komt in aanmerking, of het nu voorbeelden uit de preventie, zorg, onderzoek of praktijk zijn.

Uw project aanmelden
Indienen kan door een e-mail te sturen naar E-mailredactie@briljantemislukkingen.nl met een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat was de intentie?
  • Welke aanpak is gekozen om dat doel te bereiken?
  • Wat was het resultaat? En hoe week dat af van wat men hoopte te bereiken?
  • Welke les heeft de mislukking opgeleverd? En wat kunnen anderen ervan leren?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bas Ruyssenaars (06 14 21 33 47) of David Dodd (06 15 08 63 58).

Uitreiking
De Award wordt op 9 december 2014 feestelijk uitgereikt in Dialogues House van ABN-AMRO in Amsterdam. Een selectie van de beste ingezonden mislukkingen zal gepresenteerd worden en er zal discussie zijn over leermomenten. De Award bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs.
Bron: ZonMW