Beste co-schappen bij afdeling Chirurgie Spaarne Ziekenhuis

Array

Op woensdag 25 juni zijn bij het VU Medisch Centrum de prijzen uitgereikt voor de beste co-schappen. De zogenoemde Jan Heijlmanprijzen. De afdeling Chirurgie van het Spaarne Ziekenhuis viel in de prijzen. 

Zij wonnen de eerste prijs voor ‘beste coschap’ en de tweede prijs voor ‘beste juniorcoschap’. Joost Willems, arts in opleiding tot chirurg, won de prijs voor ‘beste arts-assistent’. Wouter Bos, voorzitter raad van bestuur VUmc en mw. prof. dr. Croiset, directeur School of Medical Sciences waren bij de uitreiking aanwezig.

JPJ Jan HeijlmanprijsuitreikingGoede feedback en ruimte voor vragen
De jury over de afdeling Chirurgie: ‘Het is een hele aardige staf. Er wordt veel en goede feedback gegeven. Ook is er veel ruimte gegeven om veel zelf te doen en beoordelingen te vragen.

Co-assistenten brengen zelf hun stem uit
De Jan Heijlman prijs is een onderwijsprijs die sinds 1995 wordt uitgereikt (door co-assistenten van het VUmc) en is vernoemd naar oud onderwijscoördinator dhr. Jan Heijlman, die als eerste deze prijs gewonnen heeft. Co-assistenten konden zelf hun stem uitbrengen op onder andere de beste begeleider junior co-schappen, de beste arts-assistent, de beste specialist, het beste junior co-schap en het beste co-schap.
Over het Spaarne Ziekenhuis
Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop.

Bron: Spaarne Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen