17 september, Promedico Nationaal Huisartsen Golf Kampioenschap 2014

Array

golfSamen een slag maken!
Op woensdag 17 september wordt op de mooie baan van Golfclub Broekpolder het eerste Promedico Nationaal Huisartsen Golf Kampioenschap (NHGK) gehouden. Deelname aan het NHGK staat open voor alle actieve huisartsen en apotheekhoudende huisartsen die in het bezit zijn van een geldig GVB of NGF-Handicap.

Pita van Arkel, algemeen directeur van Promedico, kijkt uit naar het NHGK: “Als golfer kun je je blijven ontwikkelen, blijven groeien. Ontwikkeling en groei zien wij ook bij onze organisatie, zowel inhoudelijk als qua mentaliteit. Wij zijn klaar voor de toekomst en klaar om samen een slag te maken! Wij hopen veel huisartsen een plezier te doen met dit kampioenschap. Het is een mooie manier van samenzijn met vakgenoten. Gezond bezig zijn, lekker buiten. Dat is toch beter voor iedereen!”

Over Promedico
Promedico is een van de toonaangevende leveranciers op het gebied huisartsinformatiesystemen. Onder apotheekhoudende huisartsen zelfs al jaren marktleider. Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland door het leveren van een uitstekend huisartsinformatiesysteem is haar missie. Na een tijd van relatieve stilte waarin alle aandacht is uitgegaan naar het optimaliseren van de processen en systemen, treedt Promedico nu weer echt naar buiten om klanten en relaties te laten zien waar de organisatie voor staat en voor gaat.

Ga naar www.nhgk.nl voor meer informatie over het kampioenschap en de voorwaarden voor deelname. Inschrijven kan via de site tot 17 augustus.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen