Speciale kinderpleister in het JBZ

Array

20140714 Troetel met pleisterVanaf vandaag krijgen alle kinderen die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een pleister nodig hebben, een hele speciale. Het ziekenhuis heeft geluisterd naar de wens van de vijfjarige Zoë, die voor haar overlijden wenste dat alle ziekenhuizen in Nederland mooie pleisters voor kinderen hadden.

Speciaal voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft Gerard de Bruyne een ontwerp gemaakt voor de pleister. Op de pleister staat een tekening van Troetel, de kikkerknuffel die alle kinderen krijgen die moeten overnachten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Vandaar dat ze naam ‘Troetelpleisters’ hebben gekregen.

De pleisters liggen op alle afdelingen waar kinderen komen. En voor ouders die ook graag mooie pleisters in huis halen voor hun kinderen, zijn ze te koop bij de Jeroen Bosch Apotheek en de Moments to Shop winkel op de Boulevard van het ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen