CTO Eindhoven en TopSupport ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Array

Het Centrum voor TopSport en Onderwijs Eindhoven (CTO Eindhoven) en het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport uit Eindhoven zetten hun intensieve samenwerking voort door het aangaan van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. TopSupport biedt (sport)medische begeleiding aan (top)sporters met een NOC*NSF status. TopSupport biedt hen en hun coaches een volledig pakket aan sportmedische zorg, bestaande uit preventie, diagnostiek, behandeling en begeleiding bij sportletsel.

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt hen een volledig pakket van sportmedisch zorg. Ook kinderen met sportletsel worden binnen TopSupport behandeld.

De heren Mark Meijer, manager CTO Eindhoven, en Lennart de Jonge, manager TopSupport, locatie TopSupport Eindhoven.

De heren Mark Meijer, manager CTO Eindhoven, en Lennart de Jonge, manager TopSupport, locatie TopSupport Eindhoven.

TopSupport is SCAS gecertificeerd voor het behandelen en begeleiden van topsporters en verzorgt al jaren succesvol de medische en sportmedische werkzaamheden voor diverse topsportverenigingen zoals PSV en de Nederlandse hockeyselecties heren en dames.

Het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Eindhoven biedt topsporters alles om het beste uit zichzelf te halen. Op één plek wonen, trainen en leren zijn er tot in de puntjes geregeld, zodat topsporters zich 100% kunnen focussen op hun sport met optimale begeleiding door experts.

CTO Eindhoven is, samen met de CTO’s Papendal, Heerenveen en Amsterdam een initiatief van sportkoepel NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om tot de tien beste sportlanden van de wereld te horen.

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven/Geldrop) maakt samen met het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop en Eindhoven) en Ananz (Geldrop/Heeze) onderdeel uit van de St. Anna Zorggroep. TopSupport heeft jarenlange ervaring met het voorkomen en behandelen van blessures bij sporters en topsporters. Het team van TopSupport bestaat uit o.a. uit sportartsen, fysiotherapeuten, inspanningsfysiologen en sportcoaches.

Bron: TopSupport

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen