Jeroen Bosch Ziekenhuis genomineerd voor de Beste Werkgevers Award 2014

Array

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is genomineerd voor de Beste Werkgevers Award 2014. Het ziekenhuis maakt daarmee kans op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. “Dat bewijst dat we de afgelopen jaren hard hebben gewerkt, niet alleen aan de meest patiëntveilige en patiëntgerichte zorg, maar ook aan zorg voor onze medewerkers”, aldus Gita Gallé, lid van de Raad van Bestuut ons enorm trots.”

De nominatie volgt uit het tweejaarlijks onderzoek onder medewerkers. Daaruit blijkt dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis zich als werkgever maximaal inspant om medewerkers in een veilige en prettige omgeving hun professie en passie uit te laten voeren. “Doordat het JBZ een platte organisatie is, waarin aandacht is voor leren en ontwikkelen, hebben we een cultuur van grote betrokkenheid en motivatie ontwikkeld”, aldus Gita Gallé.

JBZGrootste werkgever in de regio
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is met ruim 4.000 medewerkers en 240 medisch specialisten de grootste werkgever in de regio. Vrijwel alle medische specialisaties zijn vertegenwoordigd. Jaarlijks verzorgt ze meer dan 500.000 polikliniekenbezoeken en ruim 60.000 ziekenhuisopnames. De nominatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de andere werkgevers die in de strijd zijn om de titel, zijn 15 juli bekend gemaakt. De uitslag volgt op dinsdag 7 oktober.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot opleidingsziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. De wortels van het ziekenhuis gaan terug tot 1274. In 2011 is een nieuw ziekenhuis betrokken in ‘s-Hertogenbosch waar hoogwaardige, brede medisch specialistische en verpleegkundige zorg wordt geboden. Daarbij staan vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners in Nederland. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg. ‘Werken uit het hart’ is het devies bij het streven het meest patiëntveilige en patiëntgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen