Vooraankondiging boek: Robin Williams – Als het lachen stopt

Array

Kosmos Uitgevers koopt vertaalrechten van spraakmakende biografie over Robin Williams
Op 11 augustus wordt bekend dat Robin Williams is overleden. Al snel blijkt het om zelfmoord te gaan. Vervolgens komen er elke dag feitjes bij. Een uiteenlopend wereldwijd publiek is geschokt door het plotselinge overlijden van Robin Williams. De vraag die blijft hangen is: hoe kan iemand met zoveel succes en talent zelfmoord plegen? Op 1 november verschijnt bij Kosmos de biografie die deze vraag beantwoordt en het leven van een uniek talent beschrijft.

‘Robin Williams zag stoppen van tv-serie als persoonlijk falen’ ‘Robin Williams worstelde met depressies en verslavingen’ ‘Robin Williams leed aan Parkinson’

‘Robin Williams zag stoppen van tv-serie als persoonlijk falen’
‘Robin Williams worstelde met depressies en verslavingen’
‘Robin Williams leed aan Parkinson’

In de ogen van velen had Robin Williams het perfecte leven.  Succesvolle rollen op zijn naam, een prachtig gezin, geld en miljoenen fans. Hij was sprankelend grappig, een razendsnelle improviseur en een geweldige komiek. Maar vooral zijn warmte en compassie spraken miljoenen mensen aan.

Achter de lach van Robin Williams ging echter een tragisch leven schuil dat de wereld niet kende. Depressies, verslavingen en zelfs het beginstadium van de ziekte Parkinson troffen de goedlachse wereldster. Op 11 augustus 2014 maakt de acteur een einde aan zijn leven door zelfmoord te plegen.

Robin Williams – Als het lachen stopt is de eerste Williams-biografie sinds 1999. De eerste biografie met het hele verhaal. Volledig gecheckt op waarheid en akkoord bevonden door de advocaten van de familie en met de laatste nieuwsfeiten. Het is een ervaringsverhaal over onder meer depressie en geeft je een kijkje in het heftige leven van een boeiende en grappige man met vele filmgezichten.

Robin Williams
Als het lachen stopt
Auteur: Emily Herbert

Prijs: € 17,99
Omvang: 320 pagina’s + fotokatern
ISBN: 9789021558707
ISBN e-book: 9789021558714 (€11,99)
Verschijnt op 1 november 2014
Kosmos Uitgevers

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen