Medisch Spectrum Twente behaalt opnieuw Roze Lintje voor borstkankerzo

borstkanker3-200x200Dit is een origineel bericht van Medisch Spectrum Twente
Medisch Spectrum Twente (MST) heeft gisteren opnieuw het roze lintje van de Borstkankervereniging Nederland (BVN) uitgereikt gekregen.

De BVN kent een ‘Roze Lintje’ toe op basis van de score in de jaarlijkse Monitor Borstkankerzorg. Doel van de monitor is patiënten inzicht te geven in hoe de borstkankerzorg in de verschillende ziekenhuizen georganiseerd is, de ervaringen van andere patiënten en in hoeverre een ziekenhuis voldoet aan BVN criteria voor patiëntgerichte zorg. De Borstkanker Monitor is te vinden via www.borstkanker.nl.

MST is 1 van de 77 (samenwerkende) ziekenhuizen (89%) die het roze lintje heeft ontvangen van de Borstkankervereniging Nederland. In 2013 ontvingen 66 ziekenhuizen een lintje (74%).
MST is trots op de toekenning van het Roze Lintje én op de specialisten en medewerkers die zich met borstkankerzorg bezighouden. Het laat zien dat onze zorg van hoge kwaliteit is en dat onze zorg is ingericht volgens de wensen van de patiënt.

Bron: ANP Perssupport

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen