Saxenburgh Groep doet mee aan Burendag

Array

Op 27 september 2014 is het voor de negende keer Burendag. Vanuit de Saxenburgh Groep worden op 26 en 27 september verschillende activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden georganiseerd in o.a. Wijksteunpunt Nijenhagen en Dagcentrum De Stekkenkamp in Ommen.

“Burendag is een feest dat je samen viert met je buren en de buurt”. Inmiddels is burendag een fenomeen geworden dat jaarlijks terugkeert binnen de Saxenburgh Groep. Tijdens deze dag komen buren samen en doen iets goeds voor elkaar en de buurt. Dit sluit goed aan binnen de kernwaarde van de Saxenburgh Groep: Samen voor uw gezondheid.
SONY DSCAldus een woordvoerder: “We streven hiernaar door verbindingen te leggen met de mensen in de buurt, met huisartsen, collega zorgverleners, gemeenten en welzijnsorganisaties. Dit doen we met als doel vitale mensen in hun eigen omgeving. Wij brengen de zorg dichtbij de mensen, in hun eigen buurt. Burendag is een erg geschikte dag om samen te komen binnen de verschillende zorglocaties van de Saxenburgh Groep”.

Wijksteunpunt Nijenhaghen
Op vrijdag 26 september nodigt wijksteunpunt Nijenhaghen buren in Ommen en omgeving uit tussen 14.00 en 16.00 uur voor een burenvisite. Het is op deze dag mogelijk om samen met de buurt koffie en theedrinken, maar ook gezelschapspellen te spelen zoals Rummikub, Kaarten en Triominos, of biljarten. Er zijn geen kosten verbonden aan de burenmiddag.


Dagcentrum De Stekkenkamp
Dagcentrum de Stekkenkamp en trainingscentrum Pro Elan organiseren op 27 september in samenwerking met het Vechtgenotenhuis een Najaarsfair op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. Tijdens de burendag op 27 september zijn de deuren van het dagcentrum geopend tussen 10:00 en 16:00 uur. Er worden lezingen gegeven, waaronder een lezing van arts Ouderengeneeskunde: Jaap Muilwijk. Er zijn verschillende workshops en demonstraties, bezoekers kunnen een rondleiding krijgen over het landgoed, raku stoken, en er is live muziek aanwezig. De toegang op de najaarsfair is gratis. Voor nadere informatie over de najaarsfair op Landgoed de Stekkenkamp kan men contact op nemen met Antoinette Drogt via [email protected] of 0529-455 828.

Bron: Saxenburgh Groep

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen