Terugblik Singelloop tegen reuma 2014

geldTerugblik Singelloop tegen reuma 2014
De Singelloop tegen reuma 2014 heeft in totaal 63.925 euro opgebracht. Een geweldig resultaat! Wij danken alle deelnemers en sponsorlopers heel hartelijk voor hun prestaties en de steun die ze hebben gegeven aan nieuw wetenschappelijk onderzoek naar reuma.

Er deden ruim 8000 hardlopers mee met de Singelloop tegen reuma 2014, van jong tot oud. In de ochtend liepen een aantal reumapatientjes met hun artsen mee met de KidsRun (1km), gevolgd door de 5 km-lopers, aangemoedigd door ambassadeur Anita Witzier.

In de middag gingen de halve marathonlopers en de 10km-lopers van start, onder wie SBS6-presentatrices Evelien de Bruijn en Mirella van Markus. Hun collega Marlayne Sahupala liep de 5km

Directeur Lodewijk Ridderbos en ambassadeur Anita Witzier namen tot slot de cheque in ontvangst met de totaalopbrengst van de Singelloop tegen reuma 2014. We bedanken alle sponsorlopers, deelnemers en gulle gevers voor hun steun aan dit sportieve evenement!
Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen