Golfen met de BN-er van je keuze voor het goede doel

Array

golfBeat Batten! Golf Event van start gegaan
Golfen met de BN-er van je keuze

Zin in een rondje golf met Erik de Zwart? Met Telegraaf-columnist Rob Hoogland? Of toch liever met Olga Commandeur, Tygo Gernand of Raymond van Barneveld? Met het Beat Batten! Golf Event kunnen amateurgolfers de komende maanden tegen betaling een ronde golf spelen met één van bijna 50 prominenten die aan deze actie meedoen. Al het ingezamelde geld gaat naar een belangrijk goed doel: onderzoek naar de fatale spierziekte Batten: een ziekte die vooral kinderen treft.

Op golfbaan Naarderbos verrichte Erik de Zwart, ambassadeur van stichting Beat Batten!, vandaag de symbolische ’tee-off’ van het event, onder aanwezigheid van een groot aantal deelnemende prominenten.
De Zwart: “Het is natuurlijk geweldig dat zoveel BN-ers en prominenten zich de komende maanden aan dit event verbonden hebben. Het is voor amateurgolfers een uitgelezen kans voor een bijzonder dagje golf waarmee ze óók nog eens een goed doel steunen!”

Strijd tegen de tijd
Ook Ronald Jansen, voorzitter van de stichting Beat Batten!, was aanwezig. Zijn strijd voor Beat Batten! is ook een strijd tegen de tijd, want zijn zoontje Roel (9) lijdt aan deze ziekte die – als er geen medicijn wordt gevonden – voor het kind een fatale afloop zal hebben. Jansen: ” Het is voor mij hartverwarmend te zien dat zoveel bekende mensen meedoen aan dit event. Want dat betekent dat er veel geld kan worden ingezameld voor onderzoek. Iedereen doet belangeloos mee aan deze actie, wat betekent dat elke euro die binnenkomt, ook daadwerkelijk gaat naar het zoeken naar een medicijn. ”

Nu inschrijven
ANWB Golf is partner in deze actie. Vanaf vandaag staat op de website van ANWB Golf een uitgebreide uitleg over de actie én een lijst van mensen op basis waarvan leden én niet-leden van ANWB Golf voor een bedrag van 150
euro kunnen inschrijven op een ronde met een BN-er. Met dat bedrag steunen zij de stichting Beat Batten! met haar onderzoek naar een behandeling van deze fatale stofwisselingsziekte.

Website ANWB Golf
https://www.anwbgolf.nl/acties/beatbatten-actie

Extra informatie:

Deelnemende prominenten*
* Deze lijst wordt wekelijks aangevuld met nieuwe namen

Rick Engelkes
Tom Okker
Frank de Grave
Olga Commandeur
Tygo Gernandt
Ernst Daniel Smid
Mariska van der Kolck
Bert Kuizenga
Ciska Peters
Willy van de Kerkhof
Sebastiaan Labrie
Raymond van Barneveld
Tim Coronel
Tom Coronel
Frederik de Groot
Henk Warnas
Bruni Heinke
Maarten Wansink
Pamela Teves
Ferry Maat
Andy Houtkamp
Jacques Brinkman
Ben Wijnstekers
René van de Kerkhof
Piet Schrijvers
Lisette Hordijk
Elizabeth Mooij
Sander Janson
Ferry Somogyi
Manuel Venderbos
Winston Post
Kenneth Perez
Nico van Zoghel
Florentine Steenberghe
Rob Hoogland
Rolf X Wouters
Pim Vosmaer
Peter Koelewijn
Tony Berk
Marcel Maijer
Mario van den Ende
Lisanne Lejeune
Erik de Zwart

Dit is een origineel bericht van BeatBatten!
Bron: ANP Perssupport
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen