Spijkenisse Medisch Centrum behaalt spataderkeurmerk en vaatkeurmerk

Array

vaatchirurgDe Hart&Vaatgroep heeft het Vaatkeurmerk én het Spataderkeurmerk uitgereikt aan het Spijkenisse Medisch Centrum. Met de toekenning van deze keurmerken bewijst het Spijkenisse Medisch Centrum dat het uitstekende zorg verleent op gebied van vaatzorg en spataderbehandeling.

Bestuurder Martin Verveer is blij met de toekenning: “Het keurmerk is een erkenning voor de kwaliteit van de geleverde zorg. Het helpt patiënten te kiezen voor een ziekenhuis waar veilige en goede zorg geboden wordt. Het Spijkenisse Medisch Centrum is zo’n ziekenhuis.  Met betrekking tot de vaatzorg bestaat er een nauwe samenwerking met het Maasstadziekenhuis.”

Om het keurmerk te krijgen moeten ziekenhuis voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen door de Hart&Vaatgroep in nauwe samenwerking met o.a. specialisten uit de vakgebieden  vaatchirurgie, dermatologie en radiologie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen