24/7 service voor jonge diabetespatiënten

0
252

Medicalfacts-Diabeter-Large-Rectangle-336x280

Kinderarts Henk-Jan Aanstoot heeft een innovatief concept geïmplementeerd voor de behandeling van diabetes in Nederland. Ontdek hoe je diabetes thuis onder controle kan houden en glucosespiegels kan stabiliseren. De pijlers van 24/7 service zijn, cutting-edge laboratorium technologie en het internet als kanaal voor medische informatie.
Een online diabetes management systeem helpt diabetes te beheersen en complicaties op lange termijn te reduceren. —>Lees de business case 

Vorig artikelMeerderheid voor “opt-out” systeem orgaandonatie
Volgend artikelEbola: van lokale uitbraak tot mondiale uitdaging op het vlak van veiligheid
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.