Dag van gedenken in Meander Medisch Centrum

Array

kaarsOp dinsdag 4 november biedt Meander Medisch Centrum de gelegenheid om de mensen te gedenken die het afgelopen jaar in het ziekenhuis zijn overleden. Nabestaanden en medewerkers zijn van harte welkom in de Stilteruimte van het ziekenhuis in Amersfoort.

Met een overlijden in het ziekenhuis eindigt vaak plotseling een intensieve periode. Herinneringen en gevoelens aan een dierbare blijven daarmee op een bepaalde manier ook aan het ziekenhuis verbonden. Met de ‘dag van gedenken’ maken de geestelijk verzorgers van Meander Medisch Centrum hier ruimte voor. Iedereen die dat wil, is uitgenodigd om een moment stil te staan bij herinneringen en gevoelens of gedachten te uiten. De Stilteruimte aan de Laan van het ziekenhuis wordt op 4 november speciaal hiervoor ingericht.

Tussen 13.00 uur en 21.00 uur kunt u een kaarsje aansteken, een naam opschrijven van een overleden dierbare of gewoon een moment van stilte ervaren. De geestelijk verzorgers van het ziekenhuis zijn aanwezig voor ontvangst en beschikbaar voor een gesprek. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen