Opnieuw Spataderkeurmerk voor Catharina Ziekenhuis

Array

SPATADEREN-clarivein-1024x576De Hart&Vaatgroep heeft het Catharina Ziekenhuis het Spataderkeurmerk toegekend. Eerder dit jaar ontving het Catharina Ziekenhuis al het Vaatkeurmerk. De keurmerken maken duidelijk welke ziekenhuizen de beste vaatzorg aanbieden.

De Hart&Vaatgroep gaf deze tweejaarlijkse keurmerken in 2012 voor het eerst af. Ook toen ontving het Catharina Ziekenhuis beide certificaten. Het Catharina Ziekenhuis is een expertisecentrum voor complexe aandoeningen van de bloedvaten. In de regio Zuidoost-Brabant zijn de vaatchirurgen van het Catharina Ziekenhuis toonaangevend. Zelfs buiten de regio- en landsgrenzen hebben zij een zeer goede naamsbekendheid. Regelmatig initiëren en nemen ze deel aan wetenschappelijke publicaties.

 

De kwaliteitscriteria die de Hart&Vaatgroep voor beide keurmerken heeft opgesteld, zijn zorgvuldig bepaald en afgestemd met vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie, Venereologie en laboranten. De criteria geven aan wat verwacht mag worden van de zorg voor mensen met problemen van de slagaderen of spataderen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen