Kaakchirurgie ADRZ verhuist naar Zeelandcare

Array

Om op elk Zeeuws eiland kaakchirurgie te kunnen bieden, hebben de 4 kaakchirurgen uit het ADRZ ervoor gekozen om de kaakchirurgie vanuit het ziekenhuis naar de locaties van Zeelandcare te verhuizen. Zeelandcare biedt medisch specialistische zorg zoals u die gewend bent in het ziekenhuis en werkt samen met dezelfde kaakchirurgen, maar op kleinere locaties die verspreid zijn over Zeeland. Deze kleinere locaties zijn voor de patiënt makkelijk toegankelijk en dicht bij huis. Daarbij is er het voordeel dat wij door de kleinere organisatie onze afspraken beter kunnen plannen. Zo hoeft u niet lang te wachten voordat u terecht kan voor u behandeling en kunnen wij u op de dag zelf op het afgesproken tijdstip helpen, zonder uitloop.

Kaakchirurgen ADRZADRZDe kaakchirurgen verhuizen met hun praktijk vanuit het ziekenhuis in Vlissingen naar de Zorgboulevaart. Het adres van de Zorgboulevaart is Boulevard Bankert 156, dit is de voormalige Zeevaartschool. De kaakchirurgen blijven in het ziekenhuis in Goes gewoon werkzaam. Ook wanneer u op de spoedeisende dienst komt in het ADRZ en u heeft een kaakchirurg nodig, staat deze gewoon voor u klaar.

Buitenom de verhuizing in Vlissingen van het ziekenhuis naar de Zorgboulevaart, verandert er voor u als patiënt eigenlijk niets. Zo vindt u bij Zeelandcare dezelfde kaakchirurgen en dezelfde assistentes als in het ziekenhuis. Ook vergoedt de zorgverzekeraar uw behandeling op dezelfde manier.

De kaakchirurgie verhuist op 27 en 28 oktober van de Koudekerkseweg in Vlissingen (ADRZ) naar de Boulevard Bankert 156 (Zeelandcare). Vanaf 29 oktober komt u als patiënt uit Vlissingen of omgeving voortaan naar de Zorgboulevaart voor uw behandeling.

Zeeuwsen pecialisten kiezen er steeds va­ker voor om zelfstandig verder te gaan. In 2011 verhuisden de der­matologen van het ADRZ naar Dermateam in Middelburg.
De reumatologen van het ADRZ willen ook verzelfstandigen. Sa­men met collega-specialisten van ZorgSaam (Terneuzen), Lievens­berg (Bergen op Zoom) en Sint Franciscus (Roosendaal) willen zij Reuma­zorg Zuidwest Nederland opzet­ten. De reumatologen zijn hierover in onderhandeling met de Raad van Bestuur van het ADRZ.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen