Kaakchirurgie ADRZ verhuist naar Zeelandcare

0
1286

Om op elk Zeeuws eiland kaakchirurgie te kunnen bieden, hebben de 4 kaakchirurgen uit het ADRZ ervoor gekozen om de kaakchirurgie vanuit het ziekenhuis naar de locaties van Zeelandcare te verhuizen. Zeelandcare biedt medisch specialistische zorg zoals u die gewend bent in het ziekenhuis en werkt samen met dezelfde kaakchirurgen, maar op kleinere locaties die verspreid zijn over Zeeland. Deze kleinere locaties zijn voor de patiënt makkelijk toegankelijk en dicht bij huis. Daarbij is er het voordeel dat wij door de kleinere organisatie onze afspraken beter kunnen plannen. Zo hoeft u niet lang te wachten voordat u terecht kan voor u behandeling en kunnen wij u op de dag zelf op het afgesproken tijdstip helpen, zonder uitloop.

Kaakchirurgen ADRZADRZDe kaakchirurgen verhuizen met hun praktijk vanuit het ziekenhuis in Vlissingen naar de Zorgboulevaart. Het adres van de Zorgboulevaart is Boulevard Bankert 156, dit is de voormalige Zeevaartschool. De kaakchirurgen blijven in het ziekenhuis in Goes gewoon werkzaam. Ook wanneer u op de spoedeisende dienst komt in het ADRZ en u heeft een kaakchirurg nodig, staat deze gewoon voor u klaar.

Buitenom de verhuizing in Vlissingen van het ziekenhuis naar de Zorgboulevaart, verandert er voor u als patiënt eigenlijk niets. Zo vindt u bij Zeelandcare dezelfde kaakchirurgen en dezelfde assistentes als in het ziekenhuis. Ook vergoedt de zorgverzekeraar uw behandeling op dezelfde manier.

De kaakchirurgie verhuist op 27 en 28 oktober van de Koudekerkseweg in Vlissingen (ADRZ) naar de Boulevard Bankert 156 (Zeelandcare). Vanaf 29 oktober komt u als patiënt uit Vlissingen of omgeving voortaan naar de Zorgboulevaart voor uw behandeling.

Zeeuwsen pecialisten kiezen er steeds va­ker voor om zelfstandig verder te gaan. In 2011 verhuisden de der­matologen van het ADRZ naar Dermateam in Middelburg.
De reumatologen van het ADRZ willen ook verzelfstandigen. Sa­men met collega-specialisten van ZorgSaam (Terneuzen), Lievens­berg (Bergen op Zoom) en Sint Franciscus (Roosendaal) willen zij Reuma­zorg Zuidwest Nederland opzet­ten. De reumatologen zijn hierover in onderhandeling met de Raad van Bestuur van het ADRZ.