RugZorgKliniek komt naar Meppel

Array

chronische-rugpijn-200x200Top chiropractie praktijk opent zesde vestiging
Op 27 oktober gaat de nieuwe RugZorgKliniek in Meppel open. Het is alweer de zesde vestiging van de grootste praktijk voor chiropractie in het Noorden van het land. Leiding van de kliniek is in handen van de uit Zuid-Afrika afkomstige chiropractor Kumaran Pillay.

Chiropractie is een beproefde behandelmethode voor gewrichts- en andere gezondheidsproblemen. ‘In Engeland, Denemarken, Zwitserland en Scandinavië is de chiropractor al jaren een onmisbare schakel in de eerstelijnszorg’, aldus Kumaran Pillay. ‘De opening in Meppel onderstreept de ambitie van de RugZorgKliniek om chiropractie ook in Nederland de plek te geven die het in andere Europese landen al lang heeft verdiend’.

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe vestiging in Meppel biedt de RugZorgKliniek tot en met eind november een gratis rugscan aan. De scan meet de elektrische spanningen van de spieren rondom de wervelkolom en brengt mogelijke oorzaken van bijvoorbeeld rug-, nekklachten en hoofdpijn scherp in beeld. Volgens Kumaran Pillay kan een bezoek aan de RugZorgKliniek echt voor opluchting zorgen: ‘Mensen die al tijdje met pijn rondlopen en er nu eens echt iets aan willen doen, raad ik aan om bij ons langs te komen. Behandelen levert sowieso meer resultaat op dan nietsdoen, en uit ervaring weet ik dat chiropractie vaak tot succes leidt’.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen